Kerran poistuin kotoa
Maailman ympäri Pohjois-Amerikka

Pikaterkut Kaliforniasta!

Blogin puolella on taas ollut hiljaisempaa, pahoittelut siitä! Reissun viimeiset viikot ovat edenneet ihan uskomattoman nopealla vauhdilla, eikä aikaa koneella istumiselle ole pahemmin löytynyt. Varsinkin nyt USA:ssa päivät ovat juosseet ohi niin nopeasti, että välillä on pitänyt tarkistaa kalenterista, etteivät päivät jostain syystä hypi kahta kerralla.

Toukokuun myötä vaihdoin varsin rakkaaksi käyneen Etelä-Amerikan pohjoiseen kaveriinsa ja pienen (okei, aika suuren) kulttuurishokin jälkeen olo organisoidummin toimivassa, englantia puhuvassa maassa on maistunut. Tosin paluushokkia lievensi se, että Los Angelesissa kuuli espanjaa melkein yhtä paljon kuin Etelä-Amerikassa.

Saatiin liput Conanin nauhoituksiin! Oli aika huikeaa.

Olin pienenä kova BSB-fani, joten tämä bongaus oli hauska!

Reiluun viikkoon on mahtunut paljon: ensin kolme päivää Los Angelesissa, sitten neljä päivää Portlandissa. Nyt ollaan toista päivää San Franciscossa.

Losilta en odottanut kovin suuria, mutta pakko myöntää, että se oli tosi positiivinen yllätys. Toki kaupungissa oli myös asioita, joista en pitänyt, mutta jokin LA:n tunnelmassa ja luonnossa oli ihan mun juttu. Onneksi palataan kaupunkiin vielä pariksi päiväksi ennen kuin jatketaan matkaa New Yorkiin.

Portland oli juuri niin ihana kuin odotinkin, täynnä kaikkea kaunista ja somaa ja niin ihanaa tunnelmaa. Se tuntui täydelliseltä vastakohdalta Los Angelesille, tosi rennolta kaupungilta. Kahden mahtavan kaupunkikokemuksen jälkeen vähän mietin, voiko San Franciscokin olla kiva, mutta pienen alkujärkytyksen (tällä alueella missä majoitutaan, on kodittomia ihan joka paikassa) ja kaupunkiin tutustumisen jälkeen on tämäkin paikka onnistunut ihastuttamaan mut.

Sääkin on ollut meidän puolella. Aurinko on paistanut lähes jokaisena päivänä. Tänään tehtiin retki Golden Gate -sillalle, joka on varsin altis sumuiselle säälle, mutta tänään se kylpi auringossa. Huomenna on edessä odotettu vierailu Alcatraziin, toivottavasti sää jatkuu yhtä loistavana!

Yritän taas ehtiä jossain vaiheessa palata paremmin blogin pariin, mutta toisaalta yritän myös ottaa kaiken ilon irti viimeisistä reissuviikoistani, ennen kuin joudun palaamaan Suomeen.

Lue myös nämä:


Piditkö lukemastasi? Seuraa blogiani myös täällä:

FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  TWITTER  |  BLOGIT.FI  |  BLOGIPOLKU

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply