Kerran poistuin kotoa
Blogihaasteet

IGTT: Viime vuoden sydämellisimmät kuvat

Huippua vuoden ensimmäistä torstaita ja sen myötä myös alkaneen vuoden Instagram Travel Thursdayta! Tämä vuosi jatkuu viime vuodelta tuttuun tapaan, joka toisen kuun ollen taas teemakuukausi. Tammikuulle napsahti teemaksi edellisen vuoden reissut tai muuten siitä ammentava teema. Viime vuoden reissut ehdin kääriä pakettiin jo ennen joulua, sopivasti kuusen alle, joten niihin en enää tässä postauksessa palaa. Mutta jos haluat tutkailla mun huimaakin huimempaa reissuvuotta, pääset lukemaan siitä tästä.

Sen sijaan päätin kerätä tähän postaukseen eniten sydämiä saaneita IG-kuviani. Ensiksi ajattelin poimia kymmenen tykätyintä, mutta pian huomasin niiden painottuvan loppuvuoteen, ja olevan varsin yksipuoleinen katsaus siitä, mitä kaikkea viime vuonna kuvasin. Kuvia Instaan postailin viime vuonna päälle 400. Siksi päätinkin poimia jokaisen kuukauden sydämellisimmän, eli eniten sydämen muotoon puettuja tykkäyksiä saaneen kuvan. Tästä lähtee rakkauden kavalkadi vuosimallia 2016!

TAMMIKUU | PYYNIKIN LUMI-IKKUNA

ig_tammikuu

Viime tammikuussa tein jotain hyvin poikkeuksellista ja juoksin kylmyyttä uhmaten ikuistamassa talvisen Tampereen taikaa ja kauneutta. Pakkasenpuremia kuvia päätyi Instaan useampi, mutta niistä pidetyin, sekä myös yksi omista suosikeistani oli talvi-ikkuna Pyhäjärvelle.

HELMIKUU | KAIKKI TIET VIEVÄT ROOMAAN

ig_helmikuu

Helmikuu vei mut vuoden ensimmäiselle ulkomaanreissulle sekä ensi kertaa Roomaan. Lumouduin valtavasti kaupungin kauneudesta ja sieltä tuli ikuistettua monta kaunista hetkeä ja paikkaa. Kuten kuvassa oleva Ponte Sant’Angelon silta. Voinkin nyt hykerrellen paljastaa, että Rooma kutsuu mua taas tänä vuonna. En malta odottaa ❤

MAALISKUU | KONTRASTIEN CENTRAL PARK

ig_maaliskuu

Tein maaliskuussa lyhyen pysäyksen New Yorkiin. En ehtinyt syömisen lisäksi kuin käydä seikkailemassa parin tunnin ajan Central Parkissa, mutta ne olivat täydellisesti käytetyt tunnit. Voitteko uskoa, että tämä ankeuttajanharmaa puisto onnistui kietomaan mut pauloihinsa? Sen karuus ja kontrastit viehättivät, enkä olisi millään malttanut lähteä pois. (Enkä edes mainitse kuinka paljon rakastuin puistoon kun palasin sinne uudestaan lokakuussa viettämään intiaanikesää!)

HUHTIKUU | METSÄN SIIMEKSESSÄ

ig_huhtikuu

Huhtikuussa kävin kaverini Assin kanssa seikkailemassa talviuniltaan heräilevässä metsässä Jyväskylän kupeessa Jääskelän luontopolulla. Metsän patikkareitti kätki uumeniinsa kauniita puita, haurasta luontoa sekä jättiläiseltä näyttäneen kivimuodostelman. Ja tarjosi aimo annoksen luonnon väriterapiaa.

TOUKOKUU | AURINGONLASKU MAAILMAN LAIDALLA

ig_toukokuu

Auringonlaskuja on ihana jahdata. Tätä tuli seurattua Tampereen Tahmelaan asti, mutta onneksi tuli! Puiden silueteissa on mielestäni vähän Lapin erämaata, ripaus Afrikkaa ja loput tuttua ja turvallista sielunrauhan maisemaa. Juuri näiden aistinautintojen takia mä niin fanitan Tamperetta!

KESÄKUU | JUHANNUSYÖN AURINKO

ig_kesäkuu

Lisää Tamperetta, lisää auringonlaskuja. Mutta voiko näitä moittia! Olin ollut juhannusretkellä Tallinnassa, ja puksutin Helsingistä Tampereelle illan viimeisellä junalla. Kotiin kävellessäni auringonlaskun kaikki parhaat värit tulivat tervehtimään kotiinpalaajaa.

HEINÄKUU | AURINGON KUURUPIILO

ig_heinäkuu

Mun mieltä lämmittää suuresti, että tähän koosteeseen on päätynyt niin monta kuvaa Tampereelta! Kesäilta Näsinpuistossa päätyi tähän itseäni kovin miellyttävään ikuistukseen, jossa aurinko piileskelee Näsinneulan takana.

ELOKUU | KIRJASTOFANIN TAIVAS

ig_elokuu

Dublinissa pääsin ihastelemaan Trinity Collegen kuuluisaa kirjastoa, enkä pettynyt. Kaukaisuuteen asti jatkuva huone, niskojanaksauttavan korkeat hyllyt pullollaan kirjoja sekä arkkitehtuurin visuaalinen ilotulitus saivat mut huokaamaan vau.

SYYSKUU | PALA URBAANIA LUONTOA

ig_syyskuu

Kööpenhamina on kaupunki, jossa riittää paljon hyvää ja kaunista. Kaikkein kiehtovin ja kuvauksellisin osa Köpistä oli Christiania, jonka rappio ja värikylläisyys vei mut mukanaan. Vapaakaupungin laidoilta löytyi yksinäinen kukkanen, joka sulautui täydellisesti sen ympäristöön.

LOKAKUU | KUN MAAILMA HERÄÄ

ig_lokakuu

Vaikka Machu Picchulla tuli vierailtua jo toukokuussa, löytyi puhelimen kätköistä vielä lokakuussakin kuvahelmiä, joita en ollut ehtinyt julkaista. Kuten tämän, jossa aurinko on juuri noussut ja Machu Picchu on heräämässä uuteen aamuun. Näitä kuvia katsellessani joudun välillä nipistämään itseäni, että uskon oikeasti seisseeni tuolla ihan itse tätäkin näkyä todistamassa.

MARRASKUU | KAIPUU VUORILLE

ig_marraskuu

Marraskuun harmauden keskellä kärvistelin kamalan kesä- ja vuori-ikävän kourissa. Silloin tuli kaivettua kuva-arkistoista pari ennenjulkaisematonta kuvaa Sveitsin Gimmelwaldista karkottamaan akuuteinta kaihoa. Tämä kuva on muuten kaikkein eniten sydämiä kerännyt IG-kuvani. En ihmettele miksi. Palaisin noihin maisemiin vaikka tällä sekunnilla!

JOULUKUU | METSÄ PALAA

ig_joulukuu2

Joulukuun alussa tein auringonlaskun perässä lenkkejä Pyynikille. Matalalla kellunut tulipallo värjäsi metsän puut niin punahehkuisiksi, että näytti kuin rungot olisivat tulessa. Tämä on mielestäni täydellinen kuvasuosikki loppuvuodelle, sillä tämä ja tammikuun kuva ovat otettu lähes samassa paikassa, sulkien kuvaympyrän.

Koska yli neljäänsataan julkaistuun kuvaan mahtui paljon maailman kauneutta, upeita hetkiä ja muistoja, halusin poimia postauksen loppuun vielä pari muuta omaa suosikkiani. Niitä onneksi mahtui myös eniten tykkäyksiä saaneiden kuvien joukkoon, mistä olen tavattoman mielissäni.

omat suosikit1

GIANT’S CAUSEWAY | MOURNE MOUNTAINS | LAKE TITICACA | KÖÖPENHAMINA

omat suosikit 2

EDGAR ALLAN POEN KOTITALO | VERIKIRKKO | CHRISTIANIA | SÖDERMALM

Vaikka suuri osa Instassa julkaisemistani kuvista olikin napsittu ulkomailta, olen kovin onnellinen siitä että lähes puolet postauksen kuvasuosikeista on kotikulmiltani.

Mikä oli sun suosikkikuva?

Lue myös nämä:


Tämä blogikirjoitus on osa Instagram Travel Thursday –tempausta, jonka järjestäjinä toimivat Travellover ja Muru Mou. Itsehän olen Instagramissa nimimerkillä @hallanvaara.

You Might Also Like...

46 Comments

 • Reply
  sarsa / Pohjoistuuli puhaltaa
  5.1.2017 at 06:45

  Sun Tampere-kuvat on kyllä saaneet huimaa suosiota, eikä syyttä. Silti minuun kyllä uppoaa myös etenkin tuo Machu Picchu-kuva. Trinity collegen kirjasto kyllä kiinnostaa täälläkin.

  • Reply
   Noora | Kerran poistuin kotoa
   5.1.2017 at 19:45

   Tampere-kuvien suosio lämmittää mieltä. Ihanaa huomata, että muutkin ovat ihastuneet tähän mahtavaan kaupunkiin 🙂 Tuo Machu Picchu -kuva taitaa olla myös oma suosikkini näistä. Tuo hetki pimeyden väistyttyä oli maaginen, maailma näytti niin tuoreelta ja raikkaalta. Trinity Collegen kirjastoon kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa, jos ikinä Dubliniin eksyy. Se on upea!

 • Reply
  idahhh
  5.1.2017 at 09:45

  Upeita kuvia kerrassaan! Miten hienoa että Suomi-kuvat ovat saaneet suosiota ja pakko myöntää että omatkin suosikkini ovat tammikuun tai heinäkuun kuvat 🙂

  • Reply
   Noora | Kerran poistuin kotoa
   5.1.2017 at 19:48

   Kiitos paljon! Suomi-kuvien suosio kyllä lämmittää kovasti mieltä, ja on toivottavasti hyvää mainosta myös tänne reissua miettiville. Tammi- ja heinäkuun kuvat ovat myös viime vuoden omien suosikkieni joukossa. Olen vähän ihastunut heinäkuun kuvan vahvaan taivaaseen. 🙂

 • Reply
  Heidi / Maailman äärellä
  5.1.2017 at 09:47

  Ihania kuvia, erityisesti vuoret saavat sydämeni pomppimaan. Sarsan tavoin suosikeista suosikein tämä kuva Machu Picchulta, ja Chilestä palattuani olenkin jo haaveillut, voisiko Peru olla seuraava kaukomatkani. Etelä-Amerikkaa ehdottomasti haluan enemmänkin kiertää. Mutta Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi on hienoa, että Suomi-kuvat Instassa kiinnostavat! Minunkin tilillä kaikkein suosituimmat olivat mitäs muuta kuin supisuomalaisia (talvi)maisemia.
  Ihanaa alkanutta vuotta Sinulle <3.

  • Reply
   Noora | Kerran poistuin kotoa
   5.1.2017 at 19:52

   Kiitos! Vuoret saavat aina myös mun sydämen pomppimaan. Machu Picchu on kyllä varmasti omakin kuvasuosikkini, siihen hetkeen kuvan takaa liittyy myös niin paljon upeita muistoja. Perua suosittelen erittäin lämpimästi, se olisi niin sun tyylinen paikka. Varmasti hullaantuisit siihen! Mulla on myös kamala hinku palata Etelä-Amerikkaan, siellä on niin paljon maagisia paikkoja. Kuten se Patagonia. Suomi-kuvien suosiosta olen myös todella mielissäni. Varmasti monelle talvikuvat täältä pohjolan perukoilta ovat todella eksoottisia. Ihanaa alkanutta vuotta myös sulle <3

 • Reply
  Miia
  5.1.2017 at 10:25

  Kyllä meillä täällä Tampereella on vaan ihanat maisemat <3

 • Reply
  Kohteena maailma / Rami
  5.1.2017 at 14:40

  Ensimmäinen kuva oli muuten heti päräyttävä Pyynikiltä – todella kaunis! Jos jossain olisi tällä hetkellä hieno olla kuvaamassa niin Pyynikkillä… Rapeat parikymmentä astetta pakkasta ja parhaillaan aurinko laskee – Tampere on upea, niin kuin se parhaillaan koti-ikkunasta katsottuna on 😀

  Kiva reissuvuosi sulla, vaikka tykkäykset pääosin kotikaupunkiin painottuu. Eipä silti, Tampere on <3

  Hyvää reissuvuotta 2017 ja lukuisia kiloja terveellistä mustaa 😉

  • Reply
   Noora | Kerran poistuin kotoa
   5.1.2017 at 20:02

   Kiitos! Tuo on yksi suosikkikuvani viime vuodelta! Haluatko arvata, missä olin tänään seikkailemassa juurikin tuolla kellonlyömällä kun pistit kommenttia? No Pyynikillä kuvaamassa tietenkin 😀 Ihastelemassa huikeankaunista pakkaspäivää! Mun kroppa ei millään kestäisi tuota kylmyyttä, mutta mä en taas kestä jos en saa nauttia siitä kun talvi on esteettisesti parhaimmillaan 🙂 Mutta hyvältä se varmasti näytti myös kodin ikkunasta 😉

   Tampere todellakin on <3 Ja ihan ansaitusti saavat tykkäykset painottua tämän kaupungin upeisiin maisemiin. Ehkä jos hyvin käy, niin joku innokas reissaaja tännekin eksyy niitä ihmettelemään! Hyvää reissuvuotta 2017 myös sulle! Mustaan en ota kantaa 😉

 • Reply
  Jonna
  5.1.2017 at 16:43

  Tammikuun kuva pyynikiltä ??? . Juuri palasin kahden yön reissulta Tampereelta ja kaunista oli! Kylmä toki myös, mutta kyllä Tampere vaan on mun suosikkikaupunki Suomessa.

  • Reply
   Noora | Kerran poistuin kotoa
   5.1.2017 at 20:04

   Tammikuun Pyynikki-kuva on myös yksi omista suosikeistani! Oi, mahtavaan aikaan olit täällä käymässä. Talvi oli täällä pitkään todella harmaa ja ankea. Tampere on heittämällä myös mun suosikkini Suomessa 🙂

 • Reply
  Katja
  5.1.2017 at 17:31

  Joo, ei noi Suomen ja Tampereen kuvat ollenkaan kalpene ulkomailta otettujen kuvien vierellä, päin vastoin 🙂 Hienoja kuvia, ja ei kyllä auta mun Suomi-ikävään 😀

  • Reply
   Noora | Kerran poistuin kotoa
   5.1.2017 at 20:06

   Kiitos! Ei Lonely Planet tainnut Suomea turhaan nostaa yhdeksi tämän vuoden parhaista kohteista 🙂 Voi ei, toivottavasti sun Suomi-ikävä ei lähde käsistä 😀

 • Reply
  duunireissaaja
  5.1.2017 at 17:42

  Mä oon vissiin vähän hassu, mutta en jostain syystä niin välitä perinteisestä auringonlaskusta otetuista kuvista, vaikka kauniita ovatkin. Mun suosikkikuva on joko tammikuun talvi-ikkuna tai Sveitsin vuorikuva. Trinity Collegeen mä pääsen ensi kuussa, en malttais odottaa.

  • Reply
   Noora | Kerran poistuin kotoa
   5.1.2017 at 20:08

   Onneksi kaikkien ei tarvitse tykätä kaikesta! Mä taas olen hulluna auringonlaskuihin. Ne ovat aina vähintään kauniita, mutta parhaimmillaan huumaavan maagista väri-ilottelua. Näin esteetikkona en voi kuin ihastella sitä, miten laskeva aurinko voikin maalata taivasta niin monin eri värein. 🙂 Trinity College on mahtava käyntikohde, pidähän hauskaa!

 • Reply
  ananas2go
  5.1.2017 at 19:08

  Ihania kuvia ja ihana, rakas Tampere! Taidan lähettää pari kourallista sydämiä tuolle tammikuun otokselle.

  Pari tammikuuta sitten popot pogoilivat #bloggaritmansessa-viikonloppuun, ja hehkutin lapsesta saakka käytyä ja tykättyä kaupunkia niin, että joku jo kommenteissa arveli minun olevan tamperelaisblogi. Nyt kun punaiset kaksikerrosbussit ovat alkaneet ajaa sinne tuosta puolen kilometrin päästä kotiovesta, täytyykin tulla taas nuuskimaan…

  Matkailoa myös 2017!

  • Reply
   Noora | Kerran poistuin kotoa
   5.1.2017 at 20:10

   Kiitos! Tampere on kyllä upea! Ja kiitos, sydämet napattu tammikuun kuvalle. Tampere on kyllä tuntunut hurmaavan monet, kiva kuulla että myös sä olet tämän upean kaupungin pauloissa. Tervetuloa tänne taas nuuskimaan. Vaikka pakkanen paukkuukin nyt kamalissa lukemissa, on Tampereen talvi tällä hetkellä kauneimmillaan. Matkailoa tälle vuodelle myös sulle 🙂

 • Reply
  Saana | Live now – dream later
  5.1.2017 at 23:31

  Pyynikin lumoava talvi-ikkuna pysyi ihan ehdottomana ykkösenä mun mielessäni… kunnes tultiin Machu Picchuun! 🙂 Talvinen luonto on niin kaunis, etten osaa valita kumman nostaisin korkeammalle, joten tasapeli tuli! 🙂 Kovasti kiehtoo Giant’s Causeway myös, sillä ensi kuussa road trippaillaan Pohjois-Irlannissa! 😉

  Upea reissuvuosi sullakin takana. Toivottavasti edessä oleva vuosi on vähintään yhtä mahtava.

  • Reply
   Noora | Kerran poistuin kotoa
   6.1.2017 at 11:27

   Haha, ehkä tasapeli on aivan hyvä loppuratkaisu tässä tiukassa taistossa 🙂 Talvinen luonto on kyllä huumaavaa. Jos en olisi aina hypotermian partaalla talvella, niin voisin ihmetellä sitä tuntikausia! Giant’s Causeway oli kyllä ihan huikea paikka. Vau, road trip Pohjois-Irlannissa kuulostaa upealta. Mä melkein haluan mukaan 😀 Giant’s Causewaysta ja Pohjois-Irlannista muutenkin löytyy jokunen postaus, jos haluat lisäinnoitusta reissulle!

   • Reply
    Saana | Live now – dream later
    7.1.2017 at 19:50

    Joo ehdottomasti pitää tutkia sun postaukset aiheesta, reittisuunnitelma alkaa hiljalleen hahmottua… En vaan oikein tahdo osata päättää pitäiskö pohjoisrannikko mennä autolla vai vaeltaen. Mutta kun auto on joka tapauksessa, niin jos sen reitin vaeltaa, sitten on auto toisessa päässä rannikkoa! 😀 Joten ehkä nyt sit vaan ajetaan koko rannikko ja tehdään lyhyitä täsmävaelluksia matkan varrella.

    • Reply
     Noora | Kerran poistuin kotoa
     8.1.2017 at 12:15

     Haha, siinäpä ongelma 😀 Ehkä suosittelen matkan tekemistä autolla ja tekemään niitä täsmävaelluksia, niin kun pohditkin. Vaikka kauhean paljon en itse ehtinyt tuolla haikkaamaan, niin se verran voin sanoa, että koska siellä on joka paikassa niin nättiä, niin lyhytkin matka vie paljon aikaa 🙂 Ja koska sää siellä ei ole välttämättä maailman paras, niin hyvissäkään varusteissa ei ole kivaa viettää aikaa ulkona, jos siellä on jatkuvasti kylmää ja/tai sateista. Ihanaa reissua, odotan jo innolla postauksia sieltä! 🙂

 • Reply
  säppä
  6.1.2017 at 01:08

  Tosi kauniita kuvia kaikki, vaikea valita suosikkia! Ehkä Pyynikki tai Sveitsi. 🙂

 • Reply
  Travellover Annika
  6.1.2017 at 06:57

  Jostain syystä näin kuvat vain vuoden puoliväliin. Sen jälkeen on vain tyhjiä ruutuja. Ehkä johtuu vähän kehnoista yhteyksistä rannalla. Mutta mitä näin, tykkäsin kaikista. Suomalaisena ei niin tule arvostettua kotimaan kauneutta, mutta onneksi Insta-kansa arvostaa Tamperetta. Eikä ihme.

  • Reply
   Noora | Kerran poistuin kotoa
   6.1.2017 at 11:31

   Voi harmi. No, pääseehän tän postauksen lukemaan aina myöhemminkin, ehkä kuvatkin ovat silloin vähemmän salaperäisiä 🙂 Itse huomaan postailevani paljon enemmän kuvia Instaan ulkomailta kuin Suomesta, vaikka ainakin toistaiseksi vietän suuremman osan vuodesta Suomessa. Pitänee siis lisätä Suomi- ja Tampere-kuvien määrä, koska tykkääjiä näyttää löytyvän!

 • Reply
  Heidi / Auringon alla
  6.1.2017 at 09:02

  Vitsi miten ihana tuo lumi-ikkuna! Kyllä talvi on vaan kaunista aikaa, vaikka muuten en siitä juuri pidäkään. Mutta tämä kuva teki kotiinpaluusta hieman helpompaa, kun siellä mahdollisesti odottaa tuollaiset kauniit pakkasmaisemat 🙂

  • Reply
   Noora | Kerran poistuin kotoa
   6.1.2017 at 11:32

   Kiitos! Se on kyllä yksi omistakin suosikeista. Sama, en suuremmin pidä talvesta, enkä varsinkaan kylmyydestä, mutta talven kauneutta ihailen. Hyvä jos tämä tuo hieman helpotusta kotiinpaluuseen 🙂

 • Reply
  Nina
  6.1.2017 at 09:33

  Lempikuvani näistä on kyllä tuo Macchu Pichun kuva – siitä voi ihan aistia aamun tunnelman. Oikeasti, en ole koskaan käynyt Tampereella! Ilmojen lämmetessä tämä virhe on korjattava!

  • Reply
   Noora | Kerran poistuin kotoa
   6.1.2017 at 11:33

   Hei mahtavaa jos kuvan tunnelma välittyy myös muille! Tuo hetki itsessään oli niin upea. Oho, vai on Tampere vielä käymättä! Tervetuloa käymään, täällä on paljon kaunista ja hyvää 🙂

 • Reply
  Miffa
  6.1.2017 at 12:18

  Mulle tuli kamala ikävä Tampereelle ja Pyynikin lenkkimaisemiin (ja munkkikahveille)! Opiskelin siellä 5 vuotta ja se vaan on niin ihana <3 Mut ehkä silti kuvista Machu Picchu vie voiton, vuorissa on vaan jotain niin hienoa.

  • Reply
   Noora | Kerran poistuin kotoa
   6.1.2017 at 19:38

   Ymmärrän kyllä Tampere-ikävän, tämä on niin ihana kaupunki <3 Ja Pyynikin lenkkimaisemat (ja ne munkit) on ihan huiput! Machu Picchu kyllä ansaitsee ykköspaikan, vuoret todellakin ovat upeita.

 • Reply
  Mika / Lähtöportti
  6.1.2017 at 13:21

  Kerrassaan upeita kuvia! Mutta missä kaikki kaivonkannet? 🙂 Lumi-ikkuna, juhannusyö ja Macchu Picchu on näistä mun suosikit, ja tuo Trinity Collegen kirjasto on uskomattoman hieno paikka. Instasta on jääneet mieleen myös sun Christiania-kuvat. Siellä itse kävellessäni tuli vastaan tutunnäköisiä yksityiskohtia, jotka tajusin nähneeni aiemmin sun kuvista 🙂

  • Reply
   Noora | Kerran poistuin kotoa
   6.1.2017 at 19:42

   Kiitos! Valitettavasti sillä, että sä saatat tykätä mun kaivonkansista, ei vielä päästä näihin koosteisiin. Ne ei jostain syystä mitään sydänautomaatteja ole 😀 Aika monelle on noussut suosikiksi lumi-ikkuna ja Machu Picchu, enkä kyllä moiti. Tuo juhannuskuvakin on suuresti omaan mieleen, erityisesti siksi koska se hetki oli niin upea. Kiva kuulla, että mun Christiania-kuvat on jääneet mieleen. Ne ovat olleet värikkyydessään ja rosoisuudessaan yksiä viime vuoden suosikkejani. Kiva, että oot bongaillut siellä käydessäsi samoja juttuja 🙂

 • Reply
  Hanna
  6.1.2017 at 15:44

  Upeita kuvia! 🙂 Suomen talvisissa auringonlaskuissa on kyllä taikaa, itsekin olen useamman kerran huomannut uhmaavani pakkasta ja napsinut kuvia sormet jäässä. Paljon mahtui sullakin reissuja viime vuoteen!

  • Reply
   Noora | Kerran poistuin kotoa
   6.1.2017 at 19:44

   Kiitos! 🙂 Talven auringonlaskuissa on kyllä jotain ainutlaatuista, vaikka auringonlasku ei koskaan huono ole. Varmasti se ympäröivän maailman valkoisuus on omiaan korostamaan auringonlaskun värejä. Kiva kuulla, että joku muukin on hullaantunut pakkaskuvailuun ja kärsii jäätyneistä sormista 😀 Pitäisi hankkia hyvät kuvaushanskat…

 • Reply
  Teija / Lähdetään Taas
  6.1.2017 at 19:13

  Hieno tuo Näsinneula-kuva. Kuin myös nuo Macchu Picchun ja Sveitsin vuoristokuvat sekä auringonlaskut. Näsinneula vaan pisti ensimmäisenä silmään erilaisuudellaan.

  • Reply
   Noora | Kerran poistuin kotoa
   6.1.2017 at 19:45

   Kiitos! Tuo Näsinneulakuva on omien suosikkien joukossa myös. Siinä oli varsin täydellinen ajoitus auringon kanssa ja kuvan jännä taivas mielestäni kruunaa otoksen.

 • Reply
  Merja / Merjan matkassa
  6.1.2017 at 19:59

  Todella kauniita kuvia! Machu Picchu nousee kuitenkin suosikiksi. Olen käynyt siellä vuonna 2011 ja kirjoitin reissusta juuri blogiin. Upea paikka!

 • Reply
  Maarit Johanna
  8.1.2017 at 18:32

  Voihan Näsinneula! Niin kauniita kuvia, jotenkin tosi pehmeitä <3 Oon myös ihan kade, että oot päässyt Macchu Picchulle ja Irlantiin, huh. Minunkin pitäis ottaa tänä vuonna taas haaveiden toteuttaminen kunnolla asiaksi!

  • Reply
   Noora | Kerran poistuin kotoa
   8.1.2017 at 21:15

   Voi kiitos Maarit <3 Pehmeä on oikein mainio sana noita kuvaamaan, jopa terävää Näsinneulaa! Machu Picchu ja Irlanti varmasti odottavat suakin. Unelmat toteutuvat yksi kerrallaan, toivottavasti moni niistä jo tänä vuonna 🙂

 • Reply
  Ansku BCN
  9.1.2017 at 20:30

  Tammi-, loka- ja marraskuu <3 <3. Aivan ihastuttavia kaikki muutkin!

 • Reply
  Terhi / Muru Mou
  11.1.2017 at 12:54

  Kiva idea käydä vuotta läpi jokaisen kuukauden tykätyimmän kuvan kautta! Omaa suosikkikuvaani on näistä todella vaikea valita (ne on kaikki niin upeita!), mutta sanotaan tuo kuva Machu Picchulta. 🙂

  • Reply
   Noora | Kerran poistuin kotoa
   11.1.2017 at 22:08

   Kiitos! Machu Picchu tuntuu kyllä nousseen monen suosikiksi näistä, enkä ihmettele. Ottamani kuvat sieltä ovat yksiä mielestäni upeimmista reissukuvista ikinä 🙂

Leave a Reply