Kerran poistuin kotoa
Pohjois-Amerikka Road trip

Huikea reissuviikko ja iloisia uutisia

Moi pitkähköstä aikaa! Kovin pitkää blogihiljaisuutta en onneksi ehtinyt saada aikaan, ja tuskin kukaan nyt ihan silmittömän ikävissään siitä olikaan, mutta nyt olen takaisin ruudun äärellä. Blogihiljaisuutta edesauttoi aivan mahtava viikon reissu pitkin Yhdysvaltoja ja Kanadaa, eikä sitä reissun päällä malttanut pistää aikaansa reissuraportointiin.

Eilen kumminkin palasin kotiin ja sorvin ääreen. Mikä tarkoitti taas sitä, että suuntasin töihin iltavuoroon, kun olin ensin lentänyt aamulla Suomeen… Ja vaikka matkoilta on aina vähän tylsää palata takaisin arkeen, juuri kun on pää täynnä huikeita kokemuksia, niin tällä kertaa kotiinpaluu oli astetta mukavampi. Työsähköpostissa nimittäin odotti tieto siitä, että olin saanut vakituisen työpaikan! Tässä on siis nyt pari päivää menny kaikenlaisten täpinöiden ääressä ja pieni pääni ei meinaa pysyä mukana.

IMG_8796

Ruuhkaa malliin Amerikka. Tämä oli jossain Bostonin hujakoilla.

IMG_8814

Kyllä, oli pakko päästä käymään Salemissa!

IMG_8897

Ensivilaukset Montrealista

Mitä viikon reissuun mahtui?

Yhdellä sanalla kaikkea! Reissu oli yksi parhaista kokemuksistani koskaan, vaikka olenkin sen verran onnekas, että paljon hienoa on kohdalleni aiemminkin osunut. Viikkoon mahtui neljän päivän road trip USA:ssa ja Kanadassa, joka mahdutti sisäänsä visiittejä Massachusettsissa, Vermontissa, New Hampshiressa, päivät Montrealissa sekä Quebecissa sekä yhden suuren unelmani – NHL-pelissä käynnin – toteutumisen.

Lisäksi yhden päivän ajan seikkailimme halki Rhode Islandin teemana majakat ja hautausmaat ja kirsikkana kakun päälle tein vielä muutaman tunnin pyrähdyksen ihanassa New Yorkissa ennen kuin suuntasin takaisin Suomeen.

Lisäksi pääsin pitkästä aikaa moikkaamaan maailman ihaninta kissaa, käymään Ben & Jerry’s -tehtaalla, näin huikeita maisemia, kävelin jalkani halki, söin mielettömiä aamiaisia ja nautin ihan vain siitä, että olen olemassa.

IMG_8670

Maailman paras kissa, Mirri!

IMG_8689

Beavertailin majakka

IMG_8995

Oli aika huikeaa istua ikonisen kiekkokaupungin, Montrealin, Centre Bellin katsomossa!

Ei siis ole tarvetta sanoa, että olen edelleen ihan mielettömän innoissani kaikesta viime päivien aikana tapahtuneesta. Postausideoita on päässä noin miljoona ja sekä kamera että kännykkä pursuavat kuvia enkä malta odottaa, että pääsen jakamaan kaikki nämä huikeat kokemukset teidänkin kanssa.

Puhelimen kätköihin tallentui myös jonkun verran videonpätkiä. Pitää siis katsoa, jos saisin blogin puolelle vihdoin videoitakin tehtyä. Tämä postaus nyt oli lähinnä fiilistelyä kaikeasta ja ilmoitus siitä, että olen hengissä. Ensi kerralla yritän taas saada vähän enemmän asiaa kaikkeen.

IMG_8865

Ben & Jerry’s -tehdas!

IMG_9032

Satumaisen kaunis Quebecin vanhakaupunki

IMG_9134

Central Park

Lue myös nämä:


Piditkö lukemastasi? Seuraa blogiani myös täällä:

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER BLOGIT.FI | BLOGIPOLKU

You Might Also Like...

2 Comments

  • Reply
    Sisko
    20.3.2016 at 17:37

    Ihania kokemuksia sinulla taasen sekä onnittelut työpaikasta 😀

Leave a Reply