Kerran poistuin kotoa
Yleinen

Matkamessulippujen voittaja arvottu!

Matkamessulippukilpailuni osallistumisaika on päättynyt. Hämmentävän suuri kiitos kaikille kisaan osallistuneille, teitä oli niin paljon enemmän kuin olisin ikinä uskaltanut haaveillakaan! Valitettavasti voittajia tässä arvonnassa oli vain yksi. Lippuarvonta suoritettiin tänään ja onnetar potkaisi nimimerkkiä Niina, jonka unelmien matkakohteita olivat Jamaika ja Havaiji. Onnittelut voitosta ja toivottavasti messuilta löytyy inspiraatiota unelmakohteisiisi 🙂

Jos Messuliput vielä uupuvat, katsohan vielä käynnissä olevia lippukilpailuja muista Rantapallon blogeista!Matka_Bloggaaja_logo16


Piditkö lukemastasi? Seuraa blogiani myös täällä:

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER BLOGIT.FI | BLOGIPOLKU

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply