Kerran poistuin kotoa
Blogihaasteet

Blogihaaste: 10 matkakuvaa, osa 1

Koska olen matkabloggarina sen verran keltanokka, niin en aikanani ollut maisemissa, kun tämä Journey Diary -matkablogin haaste iskeytyi ensimmäistä kertaa blogisfäärin ilmoille. Ja koska kakkososa haasteesta alkoi juuri pyöriä, ja pisti siinä samalla miettimään mahdollisia haasteeseen sopivia kuvia niin ajattelin tarttua haasteeseen itsekin, tosin ihan aikajärjestyksessä.

Viime aikoina olen yrittänyt saada jotain järkeä kovalevyllä pyöriviin kuva-arkistoihini, joten siinä samalla on omia reissukuvia tullutkin kahlattua läpi oikein antaumuksella. Aikamoisia helmiä ja anti-helmiä sieltä onkin löytynyt, joten mikäs parempi aika kuin nyt pistää niitä eetteriin.

1. Kuva lentokoneen siivestä

kuva 1-2

Multa löytyi yllättävän vähän kuvia lentokoneen siivistä. Jos kuvaan lentokoneesta, yritän vangita alla levittyvää maisemaa, en mitään uloketta, joka pilaa kuvan ; ) Tässäpä kuitenkin yksi siiventynkä jossain Pohjois-Italian yllä.

2. Paras vahingossa onnistunut otos

kuva 2-2

Jamaikalla ollessa yhtäkkiä bongasin ilmaisen wifin, ja nappasin satunnaisen kuvan että voisin instagrammata sijaintini. Aurinko porotti niin täysillä, ettei ollut mitään hajua siitä, millainen otos interwebsiin sinkoutui. Ihan hyvältä näytti jälkeenpäin.

3. Matkakuva, joka saa hyvälle tuulelle

kuva 3-2

Myönnän suoraan, että huumorintajuni on tasoa Rivo-Riitta. Mutta tämä kuva nyt aina saa hyvälle tuulelle. Tästä pitäisi kai olla olemassa myös selfiempi versio, joka taitaa kuitenkin löytyä jostain kaverin kuva-arkistoista, jos enää sieltäkään.

4. Luontokuva

kuva 4-2

Sveitsin Gimmelwaldissa käytiin tsekkailemassa yhtä vesiputousta, ja paluumatkalla lehmät olivat saapuneet laiduntamaan sinne missä meidän polku kulki.

5. Kuva yläilmoista

kuva 5-2

Näitä siivettömiä lentokonekuvia! Kahden viikon Alppien kiertelyn jälkeen lento Suomeen ei harmittanut ihan niiiin paljoa, kun siihen mahtui pikakertauksena kuluneen kahden viikon maisemat. Parasta <3

6. Postikorttimaisema

kuva 6-2

Yläkulmaan vaan teksti “Greetings from Mostar!” ja ei kun sarjatuotantoon! Mostar, Bosnia & Herzegovina.

7. Kuva matkaseurasta

kuva 7-2

Assi ja Elmu, ihan parasta Ö-luokan matkaseuraa. Belgian Monsissa oli tilanne päällä.

8. Fiilistelykuva palmun alla

kuva 8-2

Wienistä neljä kesää sitten. Kuvan kuumuusaste lavastettu.

9. Hyvää huomenta -kuva

kuva 9

Onko mitään parempaa kuin aamupalan jälkeen paikalle ilmestynyt kehräävä tiskikone? Ei. Gimmelwald, Sveitsi.

10. Lempikaupunkini

kuva 10-2

Yksi lemppareistani, iki-ihana Tukholma.

Siinä pieni raapaisu kuva-arkistoihini. En lähde tähän ketään haastamaan, mutta kehotan haasteeseen osallistumattomia tarttumaan siihen, oli nimittäin lystiä!

LUE MYÖS NÄMÄ:


Piditkö lukemastasi? Seuraa blogiani myös täällä:

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER BLOGIT.FI | BLOGIPOLKU

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply