Kerran poistuin kotoa
Suunnitelmat

Ensimmäiset lentoliput ensi vuodelle hankittu!

Alkuun pieni tiedotus siitä, että olen kerrankin saanut jotain aikaan (siis muutakin kuin lentolippujen ostoa). Blogiani voi nyt halutessaan seurata näppärästi Blogipolun kautta.

Sitten varsinaisen otsikon maailmaan. Tulin siis tänään klikanneeksi ostoskortiin ensimmäiset lentoliput ensi vuodelle! Oon tästä niin innoissani, että pakko tulla purkamaan hihkuntamieltäni tänne. Lennot vievät mut New Yorkiin, jossa visiitti tulee olemaan teoriassa kolmas, käytännössä toinen ja tälläkin kertaa aivan liian lyhyt.

Ensivisiitin Isoon Omenaan tein 2014 tammikuussa, silloin juoksin JFK:n halki 45 minuutissa. Good times! Toinen visiitti, ja jo huimasti pidempi sellainen, oli viime vuoden tammikuussa. Silloin tuossa maagisessa kaupungissa tuli vietettyä aika lailla tasan 24 tuntia.

IMG_3841-2

Sateinen New York. Parempi vaihtoehto silti kuin viikon päästä tästä kaupunkiin iskenyt eeppinen lumimyrsky!

Mutta mitäs maailmaa mullistavaa on suunnitelmissa, jos New York ei taas kerran tule ansaitsemaan kuin läpikulkukaupungin huomion? Amerikan ihmemaassa suunnaksi tullee ensin Rhode Island, jossa kaverini asuu. Sieltä taas olisi tarkoitus road trippailla Kanadan puolelle. Miksi? Tästä lisää enemmän, kuin sinne hinkumiseni syy varmistuu. Mutta jos ja kun unelmani käyvät toteen, niin ensi vuodesta tulee ehkä paras ikinä!

Onko teillä jo suunnitelmia tai matkalippuja ensi vuotta varten?

Lue myös nämä:


Piditkö lukemastasi? Seuraa blogiani myös täällä:

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER BLOGIT.FI | BLOGIPOLKU

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply